Tomáš Barčík se stává novým marketingovým ředitelem skupiny RM Gastro 29.03.2015

Tomáš Barčík nastoupil v březnu 2015 na pozici Group Marketing Director skupiny RM Gastro, českého výrobce a dodavatele profesionálních gastrozařízení, který působí v 53 zemích světa. Tomáš Barčík zde dosud pracoval jako Marketing & Business Analyst. Do RM Gastro přišel v září 2014 po delším působení ve společnosti Bosch a Siemens domácí spotřebiče jako Brand Manager. Pozici marketingového ředitele přebírá od Miloše Macha, dlouholetého ředitele marketingu a komunikace Siemens ČR, který v roce 2014 pro skupinu RM Gastro marketingový tým vybudoval.

„Naším cílem v roce 2015 je rozšíření vlastního výrobního závodu ve Veselí nad Lužnicí, zkvalitnění interních procesů, detailní zmapování českých i zahraničních trhů a silná komunikační strategie. To vše nám pomůže znovu překročit miliardovou hranici ročního obratu a vytvořit pevný základ pro další expanzi skupiny RM Gastro“, říká Tomáš Barčík.

RM Gastro je přední evropský výrobce a dodavatel profesionálního gastrozařízení. Pod značkami RM a REDFOX přináší na český i světový trh ucelený sortiment špičkových produktů a řešení pro hotely, restaurace a další gastronomické provozy. Společnost RM Gastro v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení a dosáhla obratu jedné milardy korun. Ve svých pobočkách v Česku, Polsku a na Slovensku RM Gastro zaměstnává 250 pracovníků. Své výrobky z vlastního výrobního závodu ve Veselí nad Lužnicí dodává zákazníkům ve více než 50 zemích světa.