RM Gastro pro EXPO 2015 08.04.2015

Česká společnost RM Gastro, výrobce a dodavatel profesionálních gastrozařízení, se stala oficiálním dodavatelem technologie pro České restaurace na výstavě EXPO 2015. RM Gastro vybaví český pavilon varnými centry, zařízením pro chlazení a výdej jídla a technologií pro mytí nádobí. Špičkové produkty RM Gastro podpoří umění českých kuchařů. Návštěvníci českého pavilonu tak budou moci vychutnat to nejlepší z české kuchyně.

Technologie RM Gastro budou tvořit zázemí všech restaurací českého pavilonu na milánské výstavě EXPO 2015. Základ kuchyňských provozů představuje varné centrum, které tvoří linka RM 700 a linka RM 900. Obě tyto linky jsou určeny pro náročné provozy a vyznačují se vysokou odolností a spolehlivostí. Zároveň díky svému komfortnímu ovládání zjednodušují a zrychlují práci kuchařů a zachovávají vysokou kvalitu a nutriční hodnotu jídla.

RM Gastro dodá i špičkové myčky nádobí. Vzhledem k náročnosti provozu se jedná o unikátní technologii. Mycí cyklus myčky totiž trvá 90 vteřin. Jedna myčka tak dokáže během jedné hodiny umýt až 384 půllitrových sklenic.

RM Gastro je přední evropský výrobce a dodavatel profesionálního gastrozařízení. Pod značkami RM a REDFOX přináší na český i světový trh ucelený sortiment špičkových produktů a řešení pro hotely, restaurace a další gastronomické provozy. Společnost RM Gastro v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení a dosáhla obratu jedné milardy korun. Ve svých pobočkách v Česku, Polsku a na Slovensku RM Gastro zaměstnává 250 pracovníků. Své výrobky z vlastního výrobního závodu ve Veselí nad Lužnicí dodává zákazníkům ve více než 50 zemích světa.