RM Gastro poprvé v Singapuru 04.04.2016

Společnost RM Gastro se poprvé zúčastní veletrhu Food Asia, který se koná od 12. do 14. dubna 2016 v Singapuru. Vystavovat zde bude své zařízení v podobě linky RM 700, linky REDFOX 900 a novou pizza pec značky RM.

Pravě Singapur má sehrát významnou roli v naší snaze proniknout na zajímavé asijské trhy. „Singapur je díky své poloze, stabilitě a čilým obchodním stykům přirozenou branou pro obchod s Čínou, Japonskem, Malajsii, Thajskem, Vietnamem a dalšími asijskými státy,“ vysvětlil Radek Bartoš, manažer mezinárodního prodeje. Pro mnoho Evropanů je možná Asie doposud synonymem

pro levnou produkci nebo exotickou dovolenou. Z hlediska obchodu ale jde o dynamicky se rozvíjející region s bohatými ekonomikami a rok od roku rostoucím hladem po kvalitním evropském zboží. „Odhadujeme, že jen v Singapuru bychom mohli dosáhnout tržeb až 1,7 milionu euro. A pokud se podíváme na okolní státy, tak hovoříme o dalších 60 milionech eur,“ předpokládá Radek Bartoš.

V dubnu proto budeme vystavovat naše zařízení na veletrhu Food Asia 2016. Je to naše premiéra a věříme, že i začátek úspěšného budovaní obchodních aktivit na lukrativních asijských trzích. Přijďte nás navštívit ve dnech 12. - 15. 4. 2016 do Singapore Expo, kde se společnostmi Venix a Mec budeme předvádět naše zařízení na stánku 5B1-01.