RM Gastro v hotelu Mandarin Oriental Prague 29.04.2015

Společnost RM Gastro se zúčastnila neformální akce magazínu Choice, která proběhla 23. dubna 2015 v luxusním hotelu Mandarin Oriental Prague. Choice je exklusivní lifestylový magazín o funkčním designu, architektuře, životním stylu, gastronomii, cestování i umění.

Partnerství mezi ním a RM Gastrem se nabízí hned v několika oblastech. „Máme rádi životní styl, dobré jídlo, vaření a profesionální gastronomii, a protože se magazín Choice těchto témat velmi úzce dotýká, našli jsme společnou řeč pro naplňování společných zájmů a oslovení relevantní cílové skupiny,“ vysvětluje Tomáš Barčík, marketingový ředitel skupiny RM Gastro.

Jelikož se firma RM Gastro stala v letošním roce oficiálním dodavatelem varných center, zařízení pro chlazení a výdej jídla a technologií pro mytí nádobí do restaurací v Českém pavilonu na veletrhu EXPO 2015 v italském Miláně, věnovalo do tomboly dvě dvoudenní vstupenky včetně dvou poukazů na konzumaci jídla v jedné z těchto restaurací: Tankovna Pilsner Urquell nebo La Baita del Cacciatore Ristorante Ceco. Více informací o restauracích v Českém pavilonu: http://exporestaurant.cz/partneri/82-rm-gastro.html.

RM Gastro je přední evropský výrobce a dodavatel profesionálního gastrozařízení. Pod značkami RM a REDFOX přináší na český i světový trh ucelený sortiment špičkových produktů a řešení pro hotely, restaurace a další gastronomické provozy. Společnost RM Gastro v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení a dosáhla obratu jedné milardy korun. Ve svých pobočkách v Česku, Polsku a na Slovensku RM Gastro zaměstnává 250 pracovníků. Své výrobky z vlastního výrobního závodu ve Veselí nad Lužnicí dodává zákazníkům ve více než 50 zemích světa.