RM Gastro úspěšné v Singapuru 26.07.2016

Společnost RM Gastro se poprvé zúčastnila prestižního mezinárodního veletrhu Food & Hotel Asia, jenž je zaměřený na produkty pro hotely, restaurace a catering. Letošní jubilejní ročník slavil obrovský úspěch a přinesl mnoho novinek i rekordů.

Ve dnech 12.–15. dubna 2016 se v Singapuru konal veletrh Food & Hotel Asia 2016 (FHA), který se od roku 1978 koná pravidelně každé dva roky a dnes patří k největším a nejdůležitějším gastro veletrhům v regionu jihovýchodní Asie. Na veletrhu figurovaly prakticky všechny významné evropské společnosti, hojnou účast měly kromě asijských společností i zákazníci a výrobci z USA.

Mezi vystavujícími bylo tentokrát i RM Gastro, společně s firmou Mec a Venix. RM Gastro zde prezentovalo zástupce vybraných produktových řad – linku RM 700, linku REDFOX 900 a pizza pece RM. Největší zájem návštěvníků však upoutaly linky 700 a 900, které díky svým parametrům a vynikajícímu zpracování dominují konkurenčním produktům ve stejné třídě.

Účast na tomto výjimečném 20. ročníku je pro nás významným krokem k proniknutí na zajímavé asijské trhy. Asie je z obchodního hlediska dynamicky se rozvíjející region s bohatými ekonomikami a neustále rostoucí poptávkou po kvalitním evropském zboží.

Zajímavá čísla FHA:

-      97 000 m2 výstavní plochy