RM Gastro pomáhá dětem 13.04.2015

RM Gastro se v letošním roce připojilo mezi partnery projektu Pomozte dětem, který již 17 let provozuje Nadace rozvoje občanské společnosti a Česká televize na podporu ohrožených a znevýhodněných dětí. Na 17. ročníku charitativního večera pro Kuře s názvem Pomozte dětem, aneb když hvězdy nejen tančí, který proběhl 4. dubna 2015 na Kavčích horách, věnovalo RM Gastro na sbírkové konto Pomozte dětem 300 tisíc korun.

RM Gastro rozšířilo řadu tradičních partnerů Pomozte dětem, mezi něž patří například firmy Raiffeisen Bank, Johnson & Johnson, Český Rozhlas nebo České teplo. Společnost RM Gastro působí na českém trhu již více než 20 let.

„Budování partnerských vztahů s dodavateli, obchodními partnery a zákazníky je naší prioritou. Rozhodli jsme se budovat zcela nový partnerský vztah s Nadací rozvoje občanské společnosti. Jsme rádi, že se stáváme důležitým partnerem sbírky a přispíváme tak ke zlepšení kvality životů dětí, které naši pomoc potřebují,“ říká Jan Richter, spolumajitel RM Gastro Group.

„Rádi podporujeme charitativní projekty a Kuře pro nás bylo jednoznačnou volbou. Obor profesionální gastronomie totiž úzce souvisí s dětmi hned ze dvou důvodů. Naše produkty pomáhají kuchařům a kuchařkám ve školních kuchyních zvládat každodenní přípravu obrovského množství porcí pro malé strávníky s pořádným apetitem. V odborných gastronomických školách navíc vidí a používá dospívající mládež naše gastronomická zařízení přímo v praxi jako učební pomůcky, na kterých se sama učí vařit.“ komentuje nové partnerství s charitativním projektem Tomáš Barčík, marketingový ředitel skupiny RM Gastro.

RM Gastro je přední evropský výrobce a dodavatel profesionálního gastrozařízení. Pod značkami RM a REDFOX přináší na český i světový trh ucelený sortiment špičkových produktů a řešení pro hotely, restaurace a další gastronomické provozy. Společnost RM Gastro v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení a dosáhla obratu jedné milardy korun. Ve svých pobočkách v Česku, Polsku a na Slovensku RM Gastro zaměstnává 250 pracovníků. Své výrobky z vlastního výrobního závodu ve Veselí nad Lužnicí dodává zákazníkům ve více než 50 zemích světa.