RM Gastro již 20 let modernizuje českou gastronomii 08.04.2015

Česká společnost RM Gastro, přední evropský výrobce a dodavatel profesionálních gastrozařízení, oslavila na konci roku 2014 dvacáté výročí od svého založení. Výrobky

RM Gastro dnes používají kuchaři ve více než 50 zemích světa.

Rudolf Heinz Richter založil svou loutkářskou firmu již roku 1892. O tři desetiletí později začal Ladislav Mrkvička šít v Kralupech nad Vltavou boty. Obě firmy byly úspěšné, ale jejich rozvoj ukončil zásah komunistického režimu. Na rodinnou podnikatelskou tradici navázali potomci obou podnikatelských rodů, Jan Richter a Ladislav Mrkvička. Od roku 1994 se jim podařilo vybudovat společnost s miliardovým obratem, 250 zaměstnanci, vlastním výrobním závodem, pobočkami v Česku, Polsku a na Slovensku a rozsáhlým exportem do celého světa.

Pod značkou RM společnost dodává na český a mezinárodní trh špičkové a nejmodernější produkty pro hotely, restaurace nebo pizzerie, závodní a školní jídelny i ostatní profesionální kuchyně. A to včetně zákaznických služeb a náročných řešení. Produkty RM nabízejí moderní technologie a funkce, nadstandardní provedení a vynikající design i pro koncept front cooking. Garantují vysokou výdrž, špičkovou kvalitu a spolehlivost.

Pod značkou REDFOX se skrývají kvalitní, profesionální a vysoce funkční produkty a služby pro menší hotely, restaurace, malé pizzerie, provozovny rychlého občerstvení, bistra, jídelny a další gastroprovozy. Produkty REDFOX nabízejí moderní, praktické a spolehlivé řešení s vysokou užitnou hodnotou. Garantují výbornou funkčnost, odolnost a evropskou kvalitu za skvělé ceny.

RM Gastro je přední evropský výrobce a dodavatel profesionálního gastrozařízení. Pod značkami RM a REDFOX přináší na český i světový trh ucelený sortiment špičkových produktů a řešení pro hotely, restaurace a další gastronomické provozy. Společnost RM Gastro v roce 2014 oslavila 20 let od svého založení a dosáhla obratu jedné milardy korun. Ve svých pobočkách v Česku, Polsku a na Slovensku RM Gastro zaměstnává 250 pracovníků. Své výrobky z vlastního výrobního závodu ve Veselí nad Lužnicí dodává zákazníkům ve více než 50 zemích světa.