Notice (8): Undefined index: szkrin [APP/views/layouts/default.ctp, line 111]
RM GASTRO
Prvotřídní kuchyně. Pro opravdové profesionály.
rmgastro.com

Multifunkční šokery IS 27.07.2015

V moderní gastronomii hrají šokery svou nenahraditelnou roli zejména ve větších gastronomických provozech, hodí se však i do menších provozů. Šokery IS potraviny šokově zmrazují, šokově zchlazují, uchovávají při konstantně nízké teplotě a rozmrazují. Multifunkční šokery IS disponují pokročilým nastavením a jednoduchým ovládáním. IS nabízí uživatelsky přívětivé ovládání díky 7” dotykovému displeji, Wi-Fi, Bluetooth, USB, SD a vstupu pro GSM kartu. IS automaticky vykonává různé cykly v předem určené sekvenci bez nutnosti další obsluhy. Pokud např. potřebujete přes noc pokrmy rozmrazit nebo zachladit, lze šoker jednoduše naprogramovat, o vše ostatní se postará sám. Díky využití šokeru nejen ve dne, ale i v noci, tedy při nižších provozních nákladech, poskytuje toto zařízení skvělý výkon a zlepšuje organizaci práce.

 

IS představuje flexibilitu provozu s bohatší nabídkou

IS pomáhá uspokojit očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků, zachovat kvalitu pokrmu, svěžest a zdravotní nezávadnost surovin. S IS je možné lépe plánovat nákupy díky nízkému úbytku hmotnosti surovin. Rovněž lépe organizovat práci zaměstnanců a zbavit se opakujících přípravných prací. IS je pomocnou rukou konvektomatu nebo trouby. IS znamená jednoduchost a úsporu díky programování jediným dotykem!

 

Multifunkční šokery IS disponují různými funkcemi pro praktické a komplexní využití v gastroprovozech:

ROZMRAZOVÁNÍ

  • pomalé rozmrazování surovin slouží pro zachování barevné struktury a výživové hodnoty potravin
  • neznehodnotí suroviny rychlým rozmrazováním

RYCHLÉ ZCHLAZENÍ

  • po dohotovení pokrmů nám zchladí potraviny na požadovanou teplotu ve které je umožní i udržovat
  • u potravin větších objemů lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu, která zaručuje prochladnutí potravin v celém objemu

ŠOKOVÉ ZMRAZENÍ

  • při rychlém zmrazení nedochází ke ztrátě chuťových, nutričních a vitamínových vlastností pokrmu
  • při šokovém zmrazení vznikají malé mikrokrystaly, které nenarušují buněčnou strukturu potravin
  • zvyšuje hygienickou a bakteriologickou bezpečnost

KONSTANTNÍ ZACHLAZENÍ

  • lze použít na uchování potravin při nízké teplotě, v požadované vlhkosti
  • lze jej také využít jako statické chlazení
  • suroviny neosychají a jsou uchovány při stálé teplotě

KONSTANTNÍ ZAMRAZENÍ

  • dlouhodobě uchovává potraviny v zamraženém stavu
  • nedochází ke kolísání teploty

KONEKTIVITA

  • port na SIM kartu: umožňuje modemu GSM odeslat na mobilní telefon uživatele upozornění formou SMS, že se zařízení vypnulo, a rovněž zprávy přijímat
  • čelní port na SD kartu s videoukázkami k používání a údržbě IS
  • port USB k nahrávání a stahování receptů, dat HACCP a případných softwarových upgradů
  • Wi-Fi a Bluetooth umožňující připojení k superviznímu softwaru s cílem stálého monitorování hodnot HACCP

 

TISKOVÁ ZPRÁVA KE STAŽENÍ