Posedmé na veletrhu Host 26.11.2015

Společnost RM Gastro se již posedmé prezentovala na milánském mezinárodním veletrhu Host specializovaném na produkty pro hotely, restaurace a catering. Letošní devětatřicátý ročník byl rekordním a v mnoha ohledech předčil očekávání organizátorů. O to více nás těší, že se na něm expozice RM Gastro neztratila.

Veletrh Host si za dobu své existence vydobyl celosvětové renomé, díky kterému se italské Miláno vždy na pět dnů promění v uznávané hlavní město oboru. Veletrh si nikdy nechají ujít výrobci, prodejci, ani zástupci významných zákazníků. Letos se zde sešlo devatenáct set vystavovatelů a rekordních 150.968 návštěvníků ze 172 zemí světa. Kromě tradičních partnerů přijely i firmy působící na nově se otevírajících trzích Afriky, na Kubě nebo třeba v Iránu.

Novinky i osvědčené produkty

Čím přijelo zaujmout RM Gastro? „Náš stánek zabíral velkorysých sto sedmdesát dva metrů čtverečních v sekci Ristorazione professionale, Pane, Pizza, Pasta,“ prozradil Karel Dohnal, Group Product Manager. „V expozici jsme představili nejen všechny letošní významné novinky, ale též kompletní průřez naší nabídkou. Dbali jsme přitom i na jasnou komunikaci jednotlivých produktových značek RM a REDFOX, což se nám myslím podařilo.“

Na dvou samostatných produktových ostrůvcích byla prezentována vlajková loď firemního sortimentu, linka RM 700. První ostrůvek byl věnován plynovým spotřebičům. Kromě tradičních produktů, jako je sporák, grilovací deska, kotel a pánev, se zde návštěvníkům představila i nová patnáctilitrová fritéza, lávový gril a trouba. Ostrůvek elektrických spotřebičů sestával ze sporáku, fritézy, vařiče těstovin, grilovací desky a nového čtyřzónového indukčního sporáku wok. Vše bylo doplněno mostní konstrukcí umožňující oboustrannou instalaci dalšího vybavení kuchyně.

Svůj samostatný ostrůvek dostala i linka REDFOX 600. Novinka v podobě vodního grilu zde byla doplněna osvědčenou fritézou, vařičem těstovin, grilovací deskou, vodní lázní, plynovým sporákem a lávovým grilem. K vidění byly i různé varianty podstaveb a horkovzdušná trouba.

Poslední ostrůvek byl věnován lince REDFOX 900. Jako jediný nepřinesl žádnou novinku, přesto sestava složená z elektrického sporáku, vařiče těstovin, grilovací desky, kotle s autoklávem, plynového sporáku, plynové pánve s automatickým zdvihem a plynového kotle budila zájem. Celou expozici RM Gastro doplňoval ještě výběr stolních zařízení produktové kategorie snack a několik pecí pro přípravu pizzy.